Dete

Postovanje molim za savet!
Sin I’ma nepunih 12 god.od 9-11god.bio je pod terapijom zbog depresije sa panicnim napadima…nazalost posledica vrsnjackog nasilja!
Njegov otac(razvedeni smo)zivi u Sloveniji srecom jer nikada mi nije dozvoljavao da lecim dete,ali nije tu pa jesam a I ja Sam jedini staratelj!
Razveli smo se kada je dete imalo 2 godine I iako Sam se trudila da Bude sto vise u zivotu deteta da dete ne pati,vise je fizicki nego emocionalno bio prisutana!
Otac ga je uvek emocionalno kaznjavao nazalost I baka!
Dete nezeli vise posecivati baku I trpeti stalne uvrede a otac je bio skoro (dosao je nakon Uskrsa I bio do 2.5 ali za to vreme mu je pocupao kablove za komp I naljutio na dete te zadnja 3 dana niti je dosao da ga vidi ni da se pozdravi sa njim…nije se vise ni javio!
Za oca je dete uvek bilo lose,dete se trudilo ali Bez uspeha…ja Sam molila oca da zagrli dete Ali nije zeleo pod izgovorom da se muskarci ne grle!
Dete koje je bilo psihicki bolje I Bez terapije jako je lose osecam da tuguje ali pokazuje samo bes!
Naravno Isla Sam odmah da trazim pomoc ali moci cu Tek u ponedeljak!
Da li postoji mogucnost da neznam zabranim vidjenja a otac je dolazio da mu dam saglasnost da vodi dete prvi put kod njega u Sloveniji I to na mesec Dana(za raspust)…dete ga voli I zeli otici,njemu I nesme reci ne ali Meni kaze da ce to biti smrtni Dani za njega!
Ponekad mislim da nemam snage ali znam da moram da se borim…
Sta da radim…na sta imam prava!?
To dete je pre 2 godine kada je bilo jako lose pokaslo suicid…to otac nece da prihvati,nijednom nije prihvatio da ode kod detetovog psihijatra iako je psihijatar to trazio!
Kako da pustim dete,bojim se!
Molim za savet!

Жао ми је због ваше ситуације, али нити могу да вам дам било какав поуздан одговор на основу написаног (јер сви правници раде на основу документације и сопствених провера), а и нисам стручан посебно за та питања