Sudski izvrsitelj

Postovani, pre dva meseca sam otisao u Komercijalnu banku da pdignem novac sa racuna. Na blagajni sam dobio odgovor da mi je racun blokiran od strane sudskog izvrsitelja I da su mi sredstva skinuta sa racuna, inace sam novac podizao redovno do tog dana. Posto su mi Dali Ime I prezime I telefon izvrsitelja,pozvao Sam kancelariju.
Dobio Sam odgovor da to nije tacno, posto Sam imao spor sa njima pre dve godine I nasli su me u registru, receno mi je da Sam ja izmirio sve obaveze Prema njima I da je nalog za deblokadu racuna izdat tada. Medjutim, kada Sam pitao zasto su mi skinuli sredstva sa racuna Danas ? Rekla mi je „sacekajte trenutak“ . Posle 5 minuta cekanja, dobio Sam izvinjenje I recenicu „koleginica je pogresila, uplaticemo vam sutra novac“.
Dokaz o razgovoru nemam Ali u banci postoji dokaz o blokadi i isplati novca na njihov racun a zatim I povrat novca na moj racun.
Nije neka Suma u pitanju oko 8300 dinara Ali da nisam otisao do banke ne bih ni saznao da mi skidaju novac sa racuna.
Moje pitanje je: da li ja mogu da malo njima uteram dug od dusevne patnje, sekiracije I straha koji Sam prezivljavao u Tim trenucima?
Pozdrav,
Nebojsa Vuckovic

________________________________

Odgovor:

Poštovani Nebojša,

Razumem vaše potrebe, ali teško da biste mogli bilo šta da uradite kada su vam pare vraćene…