Suvlasnika nekretnina

Poštovani
Molim vas da mi date pravni savet.
Imam kucu koju je napravio moj otac pre trideset pet godina na tom mestu se nalazila stara dedina kuca koja je srusena i na tom mestu je napravljena nova koja se jus uvek nalazi u posedovnom listu gde se kao vlasnici pojavljuju moja dva strica koji imaju udeo po 4/16 i moja sestra koja ima udeo 3/16 i ja koji imam 4/16, inace dva strica imaju kuce u istom dvoristu koje su napravljene pre moje ali se ne vode u katastru. U posedovnom listu pise objekat izgrađen pre donošenja propisa, kuca se nalazi a građevinskog podrucja na selu u okolini Raske.
Posto je otac preminuo pre dve godine ja sam jedini naslednik i hteo sa da legalizujem kucu međutim u geodetskog zavodu su mi rekli da mi treba saglasnost svih suvlasnika za brisanje objekta iz evidencije sto mi oni nisu hteli dati. U kuci zivim više od trideset godina svi racuni su na mene kao i porez. Šta ciniti dalje, kako da kucu upisem na sebe 1/1,dali je moguće.ako jeste molio bih vas zakontakt radi dalje saradnje.
Unapred hvala i srdačan pozdrav
Srećko

Поштовани, за било какав прецизан одговор неопходно је видети материјал и упознати се са чињеницама ….тако да не могу дати никакав одговор, осим да ангажујете адвоката (мене или било ког другог), можда и боље са територије Рашке па да вам адвокат помогне у томе